allt-om-inget

Alla inlägg under mars 2009

Av Sussi - 4 mars 2009 19:39

Nu har jag äntligen fått mitt häfte klubbkortet. Det finns massa bra erbjudande i den. Det kostar 120 kr och det känns som om man kommer tjäna in det rätt så fort. Jag började genast drömma om allt roligt jag kunde göra och allt gott jag kunde äta. Sen slog det mig...!!! Jag fick ju inga pengar kvar efter räkningarna var betalda. Som tur var så räcker häftet till sista augusti. Så nåt skoj ska man nog hinna med att göra.. Det jag antagligen kommer prova först är nog den djupgörande ansiktsbehandlingen för 297 kr. Ska bli så skönt att skämma bort sig lite för inte allt för dyr slant. Sen brukar vi tjejer på jobbet (ibland även respektive)  passa på att gå ut och käka för dom köp 2 betala för 1 kupongerna man får med på några olika restauranger.

Av Sussi - 3 mars 2009 20:16


Av Sussi - 3 mars 2009 19:56

Idag gick det lite bättre med motionsbiten. Jag åkte och handlade efter jobbet och hämtade ut ett H&M paket. Det är lite kul när det har gått nån vecka innan paketet kommer.. Det blir nästan lite som julafton då. Man kommer inte riktigt ihåg vad man har beställt :). Efter det böt jag om och ställde mig på crosstrainern. Jag orkade 11 min 30 sek. Kanske inte så mycket att vara stolt över..! Imorgon är det BodyJam. Det ska blir riktigt kul. Vem vet, man kanske kan få lite sällskap dit i framtiden!!

Av Sussi - 2 mars 2009 20:23

Idag sa jag att jag antingen skulle gå en promenad eller ställa mig på min crosstrainer.. Det gick inte så vidare bra. Nu är kl snart 20:30 och jag har fortfarande inte motionerat nåt. Nu får man nog inse att det tyvärr bara var prat. Förstår inte att det ska vara så svårt att komma igång att träna?? Varför är man så himla lat!! Det enda jag har lust att gå på, är bodyjam. Tyvärr så är det bara en gång i veckan!

Jag har varit lite duktig idag ändå. Har faktiskt dammsugit hela huset och rengjort ugnen så lite stolt är jag över min prestation i alla fall.. Man får vara nöjd med det lilla..

Av Sussi - 2 mars 2009 13:30

Tagliatelle med lövbiff och svamp i krämig gräddsås


ca  30  minuter

Tagliatelle med lövbiff och svamp i krämig gräddsås


 Ingredienser för  4    port.

400 gram  Barillas Tagliatelle

500 gram  lövbiff

1 st  vitlöksklyfta(or)

10 st  champinjoner

2 msk  smör

2 msk  vetemjöl

2,5 dl  buljong

1 dl  matlagningsgrädde

2 tsk  soja

1,5 msk  senap, fransk 0,5 tsk

dragon   salt och peppar, efter smak


Tillagning

1. Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjonerna. Fräs vitlöken gyllenbrun i smöret.


2. Lägg sedan ner kött och svamp och låt det fräsa någon minut. Strö över vetemjöl och rör om, tillsätt sedan buljong, grädde, senap, soja och dragon. Låt det puttra i ca. 5 min. Smaka av med salt och peppar.


3. Koka under tiden fyra portioner Barilla Tagliatelle.


4. Lägg pastan på en tallrik. Häll såsen på.


5. Servera gärna med en grönsallad. Dekorerat med färsk timjan och några rödbetschips.

Av Sussi - 1 mars 2009 21:18

Det var två blonda killar som jobbade för kommunen. En skulle gräva ett hål, och den andra skulle gå efter och fylla igen hålet.


De arbetade ursinnigt hela dagen utan rast. En grävde, den andra fyllde igen. En åskådare var hänförd över deras hårda och ivriga arbete, men kunde för sitt liv inte förstå vad dom höll på med.


Så han frågade killen som grävde;
- Ditt arbete är säkert mycket uppskattat, men vad handlar det om? Du gräver ett hål och din kompis går bakom och fyller i hålet igen.


Han som grävde torkade sin panna och suckade;
- Ja, normalt så är vi tre som jobbar, men han som planterar träden är sjuk idag

Av Sussi - 1 mars 2009 19:18

Gud så less jag blir!! Jag och min sambo köpte en ny tvättmaskin för några veckor sedan. Den har hängt upp sig på sköljning i 40 graders programmet.. Men nu minsann funkar den hur bra som helst. Det brukar vara så att när man ringt den som ska fixa så börjar det mirakulöst fungera. Varför är det så? Nu har visserligen inte han ringt tillbaka än om vilken dag han ska komma och tur är väl det. Det är så pinsamt om det inte är nåt fel på den när han kommer..!!

Av Sussi - 1 mars 2009 01:57

I dag på kvällen har jag precis varit på spelkväll hemma hos Linnéa. Vi var 7 tjejer som spelade Cranium och Så kan det låta. Det var mycket flabb och bra stämmning. Skit kul med andra ord. Vid flera tillfällen under kvällen skrattade jag så jag grät. Man ska vara glad att man har så goda vänner.. Tack för att ni finns!!! Vi har precis kommit överrens om att samlas den 16 maj för att titta på Melodifestival finalen hemma hos mig. Så boka in den dagen.!! Hoppas att många kan komma..

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards