allt-om-inget

Alla inlägg under mars 2009

Av Sussi - 10 mars 2009 17:54

Idag fyller en kompis dotter Linn år...

Massvis med kramar till dig hjärtat. Ha en jättetrevlig födelsedag..

Av Sussi - 9 mars 2009 17:43

Min mamma älskar änglar. Så jag har hittat några söta åt henne...

Älskar dig mamma!!


Av Sussi - 9 mars 2009 15:38

Jag satte på mig stegräknaren och drog iväg ut för den vanliga måndagspromenaden. Jag gick längre än förra gången och dessutom fortare. Ändå visade stegräknaren att jag bara hade gått 5936 steg och att jag hade gått 3 km. Problemet är att vi har 4,5 km till Östhammarsvägen. Så antingen har en bit av vägen försvunnit eller så måste någon inställning  inte stämma. Hmmm..undrar vilken det kan vara??

En sak som är lite tokig med den här stegräknaren är att den inte går att stänga av utan den står på hela tiden så man måste trycka tillbaka pappersbiten som täcker batteriet för att stänga av den. Då tömmer man samtidigt minnet varje gång. Jag ska se om den funkar en promenad till annars får den nog stanna hemma.. Benen fungerar ju faktiskt ändå!!!!

Av Sussi - 9 mars 2009 09:39

Jag håller på att leta efter ett bra program att scanna datorn efter virus med. Det program jag vill använda fungerar inte längre på min dator. Jag har alltid använt adaware innan men efter dom har kommit med nåt nytt nyligen så slår det ut kodskyddet på min dator. Så jag tänkte prova Windows Live OneCare nu. Det verkar ta sån tid bara. Jag har provat  spyware doctor innan, den sökte igenom datorn fort men man var tvungen att köpa för att kunna ta bort. Är det nån som har nåt annat bra tips till mig?

Av Sussi - 8 mars 2009 20:09

Känns inte som om man fått något uträttat idag. Jag har visserligen tvättat en maskin och lagat mat (fläskfilégratäng med svamp). Morgonen började med att Danne kom in i sovrummet och väckte mig med en puss. Sen la han sig och kramade mig ett tag..mysigt!!

Han jobbar i morgon så han gick upp tidigt imorse och jag tog sovmorgon (ledig imorgon). När jag kom upp slog jag på en film (Dead like me. Life after death). Den var okej. Men jag tror inte den är så bra för den som inte har sett serien..

Jag förslog till Danne att vi skulle åka in till ikea men den idén slog inte så högt i hans öron. Vad konstigt. En kille som inte vill gå på ikea..:)

Jag tog inte ens av mig morgonrocken förrän efter 2 nångång. Har praktiskt taget suttit framför datorn hela dagen och tittat på serier.. Det är nästan så att mina ögon har blivit fyrkantiga.. 

Vissa serier är så spännande så det är svårt att slita sig!

Av Sussi - 8 mars 2009 13:22

Kan vara lite svårt att se texten. Man får titta riktigt nära så går det. Det var värt ansträngningen, riktigt rolig faktiskt!

Av Sussi - 7 mars 2009 23:21

I dag var jag på Sminkparty hos Emely. Jag måste säga att det var väldigt trevligt. Lättsam stämmning och mycket skratt som det brukar vara när tjejer träffas. Jag trodde först det vara MaryKey men ack så fel man kan ha. Det var ett märke som hette Forever som innehöll massvis med aloe vera produkter. Vi var 8 personer som satt och trängdes och provade lite olika färger och cremer. Jag har alltid haft ett problem med att inte ögonskuggan sitter kvar på mig. Jag kan sminka mig och 20 min senare är det knappast något kvar. Men det problemet hade jag inte med det här märket. Flera timmar senare sitter den fortfarande kvar..kanon!!

Emely bjöd på 3 olika pajer, Fetaost och ruccola, köttfärs och oliver och kyckling och taco alla tre var supergoda..

Som vanligt så äter man lite för mycket så när hon dukade fram efterrätten kände man sig så mätt så man överväger att tacka nej. Men sen tittar man igen och inser att det faktiskt är choklad. Det går ju faktiskt alltid ner. Det finns konstigt nog alltid lite plats kvar för det!! Men nu är det allt dags för att lugna ned sig och gå och natta. Ju mer man äter, ju tröttare blir man!

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards