allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Kan inte rå för det.. Jag bara älskar blondinhistorier!

Av Sussi - 31 mars 2009 20:36

Det var en gång en blondin som hade läst en bok om fiske.
Denna dagen ville hon därför ut och pröva lyckan.
Hon gick ner till närmsta fiskeaffär och
köpte nödvändiga saker och mindre nödvändigare saker.
Hon gick sedan ner till närmsta is och borrade ett hål i isen och satte sig för att meta.
Plötsligt hörde hon en röst ovanifrån säga:


- Det finns ingen fisk under isen.


Nähe tänkte blondinen men då går jag 10 meter bort,och det gjorde hon.
Hon borrade ett nytt hål i isen och satte sig för att meta.
Plötsligt hörde hon samma röst ovanifrån säga:


- Det finns ingen fisk under isen.


Nähe tänkte blondinen igen då går jag väl till andra sidan av isen och det gjorde hon.
Hon borrade ett hål och sedan satte hon sig för att meta.


Plötsligt hörde hon samma röst igen säga


- Det finns ingen fisk under isen


Nu tänkte hon att hon måste säga något
så hon säger:


-Är du gud?


- Nej, jag är ishallens vaktmästare

 
ANNONS
 
*tingeling*

*tingeling*

31 mars 2009 20:58

hihi :) ja huga dom är inte roliga men nu har gubbarna fått tillbaka idioterna dit ddom ska :) skönt... Ha en bra kväller :)

http://metrobloggen.se/hyttabytt

 
Lena

Lena

31 mars 2009 21:19

Hej Sussi!
Ja filmen var jättebra,den måste du se.
Jag ska inte berätta mer för dig.
Ha det bra!
Kram

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
caritha

caritha

31 mars 2009 21:21

haha den va bra,ha en trevlig kväll/caritha

http://caritha

 
janet65

janet65

1 april 2009 01:51

hahaaaaaaaa den var ju jättebra lär jag säga, tänk om jag kom i säng tidigt nån dag åsså men icke jag är och förblir en nattuggla det är bara att inse det. du är en underbar bloggvän och din blogg är underbar precis som du kramizzzzzzzz

http://janet65.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se