allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Hmmm.. Svårt att bestämma mig!!

Av Sussi - 31 mars 2009 16:04

Det här vore verkligen en dröm.. Men snacka om beslutsångest!!

Frågan är vad man skulle önska sig?

Hälsan

Lycka..

Rikedom..

Ett långt liv..

Fred..

Eftersom jag vill alla ovannämda alternativ till mina släktingar och vänner också så blir det en väldans massa önskningar..


Vad skulle ni önska er om ni fick chansen på 3 önskningar??

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

31 mars 2009 16:18

Svårt, men jag skulle nog hamna på hälsa(att få må bra är ju viktigt),rikedom (så jag kan ge massor av pengar till forskning, starta skolor osv i u-länder) och hmm så var det en till, fred vore ju bra och visst funkade det verkligen så vore det ju absolut ett alternativ.
Trevlig blogg!
/Åsa (Hittade hit via Ewas blogg)

http://klackebo.bloggagratis.se

 
teolinda

teolinda

31 mars 2009 16:23

Tack för besöket inne hos mig!

http://teolinda.bloggagratis.se

 
Kjell

Kjell

31 mars 2009 17:21

Men det är en baggis:
* Lycka
* Hälsa
* Fred
Inget av det till mig utan till grabben, han är trots allt viktigast.

http://my2cent.bloggagratis.se

 
mockapocka

mockapocka

31 mars 2009 18:14

Längre ben
Större tålamod
.....................................................................................................................Ja just det, långt och friskt liv tillsammans med min familj i en värld utan krig.
Och fint väder gärna.

http://mockapocka.bloggagratis.se

 
Nettan

Nettan

31 mars 2009 19:27

Jag skulle önska mig lycka i framtiden och att mina vänner mår bra.

Sussi jag har gjort din utmaning nu :)

Kramisar

http://blomman1972.bloggagratis.se

 
attis

attis

31 mars 2009 20:05

Det är så himla skoj. Jag är lika nyfiken varje morgon.
Kramen

http://attisblogg.blogg.se

 
miahmariah

miahmariah

31 mars 2009 21:42

Jag skulle önska mig hälsa, lycka och ett underbart liv.
Ha en trevlig kväll du också.
kram

http://miahmariah.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se