allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Jag har blivit utmanad av Lisa

Av Sussi - 31 mars 2009 13:18

 


SVARA PÅ DETTA.

Jag har blivit utmanad av Lisa

Svara på frågorna.

-Välj ut fyra stycken att utmana.

-Skriv till dem att de är utmanade.

-Skriv även till den som utmanade dig, att du har gjort utmaningen.* Vilken mat äter du ofta?

 Köttbullar o makaroner, kött o pommes och spröbakad fisk med potatismos.* När du är på kalas, är du den personen som sitter, eller hjälper du till med att duka av?

Jag brukar hjälpa till men tyvärr så säger dom flesta att dom inte behöver nån hjälp..* Var sitter du helst när du bloggar?

I soffans divandel, där trivs jag!* Köper du ofta Triss-lotter?

Nä, inte så ofta. Har börjat ledsna på att aldrig vinna!* Vilken stad eller land har varit din bästa semester?

Har flera..Mallorca, Rhodos, Kreta.* Vilken TV-kanal tittar du mest på?

3:an och 5:anJag skickar denna utmaning vidare till:


http://blomman1972.bloggagratis.se/

http://yessie.blogg.se/

http://my2cent.bloggagratis.se/

http://verklighetskoll.bloggagratis.se/

 
ANNONS
 
GladaKatarina

GladaKatarina

31 mars 2009 13:51

Hejsan! Tack för visiten hos mig! Vad mysig blogg du har! :-)

http://gladakatarina.bloggagratis.se

 
Kjell

Kjell

31 mars 2009 19:10

Utmaningen avklarad, dock utan bild på påskägg.
Kram

http://my2cent.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se