allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Vilken morgon!!!

Av Sussi - 31 mars 2009 07:26

Försov mig i morse. Vaknade nästan 40 min senare än vad jag normalt går upp. Jag brukar ta ca 35-40 min att göra iordning mig på morgonen. I morse tog den hälften av tiden.  Som tur var så hann jag till jobbet i tid..

Men när jag kom hit fick jag reda på att vårat datasystem har stått hela natten och har fortfarande inte kommit igång. Sååå typiskt.

Att man har stressat som en tok hit och så fungerar ingenting!

Man får hoppas att det kommer igång snart annars blir det inga varor till kunderna..

Inget är som väntans tider.....


 
ANNONS
 
Ingen bild

Ingela

31 mars 2009 07:44

Tänk om man kunde få försova sig någon gång!
Själv sover jag ca 5 tim per natt och vaknar vid 4.

 
Ingen bild

Liselott

31 mars 2009 07:51

Men det är väl skönt med mjuk start :)
kram

 
Ingen bild

Sussi

31 mars 2009 07:54

Ingela..Vad bra du har det. Önskar jag kunde vakna ändå. Så enkelt det skulle vara..
Ha det bra

 
Ewa

Ewa

31 mars 2009 10:16

Hela dagen blir ju sned när man försover sig! Det brukar kännas som att jag aldrig hinner ikapp mig själv...

Jag gillar bilden - urskön!

http://fundringar

 
Lisa

Lisa

31 mars 2009 12:55

usch ja hemskt o försova sej,,,Lika illa som när dom ställer om tiden hihi..
du har en utmaning inne hos mej..
Hoppas dagen blir hyfsat bra ändå..
Kramizzar

http://dagslandan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se