allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Nu är det dags att knyta sig!

Av Sussi - 30 mars 2009 22:30

Nu börjar ögonlocken bli lite tunga. Så nu får jag slita mig från bloggsurfandet. Jag måste upp före 5 i morgon för att åka till jobbet.  Vad skönt det vore med semester nu!!

Tack för alla fina kommentarer idag.. 
ANNONS
 
Kjell

Kjell

30 mars 2009 23:15

Liten kul grej, kolla bloggvärde.
http://www.bloggvarde.se
Gonatt.

http://my2cent.bloggagratis.se

 
janet65

janet65

31 mars 2009 02:34

hur kollar man bloggvärdet på för sätt? hoppas du får en jättebra dag och tack ännu en gång för awarden blev jätteglad

http://janet65.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sussi

31 mars 2009 07:44

Janet..Du kopierar länken ovanför kjells gonatt och går in på deras hemsida. Där kan du söka upp din blogg och kolla vad den är värd..

Enligt vad jag fick fram ska min blogg vara värd 3151 kr..

Ha det!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se