allt-om-inget

Alla inlägg under februari 2009

Av Sussi - 18 februari 2009 20:16

Två ungkarlar åt middag på en resturang. Efter ett tag kom de in på ämnet matlagning.
- Jag fick en kokbok en gång, men jag kunde inte använda den.
- Var den för avancerad? sa den andre?
- Ja precis, alla recept började likadant. Ta fram en ren tallrik.

ANNONS
Av Sussi - 18 februari 2009 20:06

I lördags var jag och min sambo hos mamma och pappa och fikade. Min pappa beslöt sig för att vara väldigt generös och skickade hem oss med halsont och hosta. Nu tog det visserligen några dagar innan det bröt ut men eftersom pappa sa att han kände av halsen och hostan så är det ingen tvivel om vem som är boven. Det är bara att hoppas att man får slippa nästäppa och feber. En sak till som är tråkigt. Jag var tvungen att ställa in mitt body jam pass i dag och det är jag lite mindre nöjd med. Nu när man äntligen beslutat sig för att satsa på att gå ner i vikt. Hoppas jag är pigg nog på lördag för då fyller min syrras äldsta barn år. Och det vill man ju inte missa. Men är jag krasslig så får jag nog lämna det till syrran om jag får komma eller inte.. Hoppas Hoppas!

ANNONS
Av Sussi - 17 februari 2009 21:49

Idag var jag på nåt så annorlunda roligt som BH provning på Vivi & Viktoria i Uppsala. Nu har visserligen inte jag så stora bröst så jag har så svårt att hitta BH:n men två av mina vänner som var med har det. Det konstigaste är att alla tydligen har större kupor än vad dom trodde när dom kom dit. Det var en del folk där så jag hann tyvärr inte få hjälp och prova ut en. Man får gå dit själv vid ett senare tillfälle och prova. Jag kom i alla fall därifrån med ett par boxertrosor som inte skulle korva sig.Vi får se hur det är med den saken...!! Min kropp verkar inte vara anpassad för att ha några underkläder alls.. Det var faktiskt en rolig idé med BH provning. Kan varmt rekommenderas!! Ett lite annorlunda sätt att umgås på.

Av Sussi - 16 februari 2009 17:43

Idag var jag duktig. Tycker jag själv i alla fall. Jag satte på mig min alla hjärtans dag present (stegräknaren)  och begav mig ut på promenad. Min sambo ringde innan han åkte från jobbet. Han åker från Arlanda så jag hade en timme på mig att röra på påkarna. Det är ganska skönt att promenera när man har ett mål. Man hinner tänka massvis. Men tyvärr så rörde inte mina ben tillräckligt fort på sig för min Sambo hann komma lite för tidigt. Jag hann inte riktigt fram till mitt mål. Men 7120 steg och 4,27 km är inte allt för illa. Tänkte ha det här som måndagsmotion. Jag har det härliga schemat att få vara ledig en dag i veckan. Då har jag två stora träningspass på en vecka. Onsdagar går jag på Body Jam och det är superkul. Även om man ser löjlig ut. Man är inte så vidare rörlig än så länge. Men det kommer nog när man har hållt på ett tag (förhoppningsvis). Dessutom dom övriga vardagarna går jag på min crosstrainer. Visserligen orkar jag bara ca 10 min än så länge men det är bättre än ingenting. Det är bara att hoppas att man hittar motivationen att fortsätta. Det här med att äta mindre portioner är inte det lättaste. Man är ju så satans hungrig hela tiden och vad vill man ha när man är hungrig.... Just det!! GODIS...!

Av Sussi - 15 februari 2009 18:52

Ja vad har jag gjort idag..Hmmm. Låt mig tänka. INTE ETT SKIT!! Om man inte räknar ligga nerbäddad i soffan och titta på tv-serier hela dagen lång. Min sambo har varit igång ett tag med gå på promenad och leka med vår hund men i övrigt har han också legat i soffan med mig. Han tittar visserligen inte på tv-serier som jag gör. Han spelar poker istället. Idag var tydligen en bra dag att spela enligt honom. Det blev lite pluspengar och det är ju alltid kul. 

Det är tur att man gjorde mycket mat igår så slapp man laga i ordning nåt idag. Bara att ta fram resterna och värma i micron. Är man lat så är man!


Av Sussi - 14 februari 2009 22:10

En norsk kille står i en kö i en tobaksaffär för att lämna in sin tipskupong. Det är lång kö och det är bara en kvart till stängning. Plötsligt hör han hur någon utanför ropar:


- A-a-anders!


Han börjar skruva på sig, han vill ju inte bli av med platsen i kön, men går ändå ut ur affären och tittar. Ingen syns till. Han går in igen.


Nu är klockan tio i och lika lång kö som tidigare. Skillnaden är att han nu står sist. Då hörs det igen:


- A-a-a-anders!


Smått irriterad går han ut igen och tittar men ingen syns till. Nu är klockan fem i och han står återigen sist i kön. En minut i står han som tredje person i kön då han hör:


- A-a-a-a-anders!


Han inser att lämnar han kön nu så kommer han inte hinna lämna in någon tipskupong.


- A-a-a-a-a-anders!


Då kan han inte hålla sig längre utan springer ut och skriker:


- Jej heter ikke Anders!

Av Sussi - 14 februari 2009 21:11

Morgonen började med att min underbara sambo hade present åt mig. En vit spetsneglige och en stegräknare...hmmmm!. Undrar vad han menade med den kombinationen. Men skämt och sido så tror jag inte att han hade nån baktanke med det. Som det känns så älskar min sambo mig som jag är..(hoppas jag iallafall). Sen åkte jag och min sambo hem till min mamma och pappa och fikade. Det är ju alla hjärtans dag så man får passa på att träffa sina föräldrar. Dom blir ju inte yngre precis! Min mamma har ganska nyligen köpt en dator. Hon förstår inte så mycket av vad hon håller på med. Jag har installerat MSN åt henne och hon har precis lärt sig hur man byter visningsbild och scen. En helt ny värld har öppnat sig för henne. Efter några timmars dataundervisning åkte jag och min sambo hem och lagade kassler i ugn. Vi öppnade en flaska rött vin och åt och tittade på Melodifestivalen. Jag hade två favoriter. Nr 4 1000 miles med Heat och Nr7 What if med Cookies´n beans. Man ska ju vara glad att man hade 1 rätt i alla fall.

Av Sussi - 13 februari 2009 19:22

En man och hans fru äter en liten finare middag på en fashionabel restaurang, när en bedövande vacker ung dam kommer fram till deras bord och ger maken en kyss mitt på munnen. Hon säger något om att vi ses senare och går sedan sin väg.

Frun stirrar förvånat på sin make och frågar:

- Vem i H-e var det där?

- Det är min älskarinna, svarar maken.

- Nääh... Det här var droppen!! Skriker frun. Nu har jag fått nog. Jag vill ha skilsmässa.

- Det kan jag i och för sig förstå, säger maken. Men kom ihåg att då blir det inga fler shoppingturer till Paris, inga fler långsemestrar på Barbados, inga fler weekendresor med segelbåten och ingen Ducati i garaget. Det är du som väljer!!

Precis när man säger detta kommer en gemensam bekant in i restaurangen tillsammans med en härlig brunett.

- Vem är det Roger har med sig? Frågar frun.

- Det är hans älskarinna. Svarar maken.

- Våran är sötare


Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se