allt-om-inget

Alla inlägg under februari 2009

Av Sussi - 22 februari 2009 13:50

Alltid lika kul att vara ute och leka i snön.. tycker Doris i alla fall.. Jag är lite mer tveksam, till Doris stora besvikelse. Hon skulle kunna leka hur länge som helst. Jag gick ut och fotade henne bara.. Taskigt va? :)

ANNONS
Av Sussi - 22 februari 2009 09:59

Det första jag gjorde i morse, lite förväntansfull.. Var att titta ut genom fönstret. Jag måste ändå säga att ska det vara vinter så ska det. När det är nollgradigt och slaskigt, så känns det nästan kallare än om det ligger snö på backen och det är några minusgrader. Dessutom så blir det mycket ljusare. Och det är jätteskönt när man ska gå på promenad med en hund sent på kvällen när man bor på landet. Här finns det inga lycktstolpar utplaserade! Ibland längtar jag tillbaka till stan på grund av det. Det är sååå mörkt och jag är ju faktiskt mörkrädd i grund och botten (tror på spöken också!!).

Men sen tänker jag på när blommorna börjar slå ut och allt börjar bli grönt..OCH VARMT!! Vilken frihet man har när man bor på landet. Och Doris kan springa ute på tomten. Vilka härliga sommrar vi har haft här. Istället för att sitta instängd i en varm lägenhet i stan. Så jag stannar nog där jag är ändå!!!

ANNONS
Av Sussi - 21 februari 2009 20:45

Måste säga att BWO:s låt hade jag mycket högre förväntningar på. Jag blev grymt besviken, annars så brukar jag gilla deras musik. Men den här låten var tråkig och enformig. Och varför måste dom klä sig som rymdmänniskor!!? Nej, dom får inte min röst den här gången. 

EMD däremot skötte sig bra, en bra show och bra låt. En liten udda idé som faktiskt fungerade. Så dom hoppas jag lite på måste jag säga.. Annars så kvittar det vilket annat bidrag som går vidare..Inget av dom var speciellt bra!

Av Sussi - 21 februari 2009 17:10


En långtradar-chaffis blir stoppad i en poliskontroll.
- Ni har inget baklyse, säger polisen.
Chauffören svarar inte och polisen upprepar anmärkningen.
Chauffören säger då irriterat:
- Stå inte där och tjata om mitt baklyse! Jag funderar över var släpet tagit vägen!!

Av Sussi - 21 februari 2009 16:55

På måndag fyller min systers äldsta barn Mikael år. Så vi åkte och firade honom i dag. Eftersom min syster inte hade bestämt sig riktigt vad han ville ha så köpte jag lite av allt och la i en kartong. Så han fick ett presentkort på game, kalsonger, tröja, kulor och godis. Jag var lite taskig och la kläderna överst så när Mikael öppnade suckade han och sa att han redan hade fått kläder med ett surt tonfall!

Han blev lite gladare när man sa åt honom att lyfta på kläderna. Barn är ju så ärliga på det viset. Inga falska tacksamheter där inte. Man får höra på en gång om man har lyckats köpa nåt han vill ha eller inte. Vi fick ha en liten godispåse med till Mikaels lillebror David, det är lite svårt för en 3 ½ åring att förstå varför inte han får något så för att behålla husfriden så är det lika bra..

Nu sitter jag och väntar på att skjutsa in min sambo till en bowlingkväll med sitt jobb. Det är nackdelen med att bo på landet. Man är så beroenda av att den andra kan skjutsa och hämta. Annars kan man ju aldrig ta sig nåt starkare.

Nästa helg är det hans tur att skjutsa mig till en spelkväll med tjejerna.

Det längtar jag jättemycket till..


Av Sussi - 20 februari 2009 22:43

Nu börjar förkylningen sakta dra sig tillbaka.. ÄNTLIGEN!! Nu påminner jag inte om den där reklamen där han öppnar bildörren och det väller ut snytpapper. För så har det kännts i två dagar. Nu börjar man se positivt på tillvaron igen. För det är konstigt så negativ man blir när man mår dåligt..

Just nu sitter jag i soffan och dricker ett glas vitt vin med tända ljus och tittar på Lets Dance. Ensam förstås för min sambo börjar jobba tidigt på mornarna. Han gick upp 2:20 i morse så man kan förstå att han inte orkar vara vaken så länge. Jag skulle inte palla med dom tider han har. Jag tycker det är jobbigt nog att gå upp den tid jag gör, ca 04:45. MITT I NATTEN !!

Av Sussi - 20 februari 2009 10:16

I stadens park hade det stått två statyer i evigheter. En manlig och en kvinnlig, vända mot varandra.


En dag kom en trollkarl fram till dem och sa:


- Ni har nu stått här i 200 år, så jag ska vara snäll och förvandla er till levande människor i 30 minuter. Men kom ihåg, det är bara 30 minuter, så spendera dem väl.


Trollkarlen svängde med sitt trollspö och de två statyerna försvann bakom närmast buske, där det hördes fniss, skratt och lite annat med.


Efter femton minuter kom de tillbaka alldeles utsjasade och trollkarlen frågade varför de inte gjorde det en gång till eftersom de fortfarande har femton minuter till godo. Då vände sig den manliga statyn mot den kvinnliga och sa:


- Ok, men den här gången håller du duvan, så skiter jag på den!!

Av Sussi - 20 februari 2009 10:07

Jaha, då sittar man här med en rinnande näsa, hosta, hals som sticker och en näsa som är helt röd för att man har snytit sig så mycket. Det enda jag hoppades på var att inte bli förkyld men vem lyssnar på mig??

Solen skiner ute och det ser jättehärligt ut. Så man är lite irriterad över att man är tvungen att vara hemma annars blir man nog aldrig frisk..! Dessutom har jag ont i min vänstra fot. Vet inte alls vad jag har lyckats med för att få det. Men jag börjar bli lite orolig över att mitt Body Jam pass kommer bli inställt även på onsdag. Det är inte lätt att försöka gå ner i vikt när man varken kan promenera eller träna på gym. Jag vet att det står en stor godisskål i vårat skafferi och ropar på mig..! Den kommer åka fram ikväll med all säkerhet. Då får det bli Lets Dance och godis...mysigt!!

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se