allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Ibland måste man ställa upp!

Av Sussi - 23 februari 2009 20:23

Jag är normalt ledig på måndagar. Men min stand in kom för några veckor sen och frågade om han kunde få vara ledig. Och snäll som man är så jobbar jag extra då. Efter jobbet åkte jag till Hemmabutiken och skulle klaga på våran alldeles nya tvättmaskin. En UPO (vet inte om det är ett bra märke eller inte). Den hänger tyvärr upp sig på sköljprogrammet. Det är inte så att den lägger av utan den tar in vatten och spolar ut det igen och så håller den på tills man stänger av den. Inte vidare bra för oss som har grävd brunn!! Efter det åkte jag till Thuns. Fyndade ett par kängor (redcap) som hade kostat 999 kr för 99 kr. Det var till och med så personalen i kassan var tvungen att kolla att priset stämde. Jag känner mig alltid så nöjd och glad när man har gjort sig en bra affär.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se